Tämä jakso on erittäin lyhyt kuvien vähyyden takia, mutta ensi jakso on sitten paljon pidempi ! :) No mutta nauttikaa.

 

Kaksosten jälkeen elämämme muuttui täysin. Vilinää ja vilskettä oli. J.J. oli muuttanut jo opiskelemaan ja Robbie kävi ahkerasti esiintymässä, kun minä taas hoidin lapsia kouluikäisiksi asti. Pian tyttöjen täytettyä 7, aloin taas käymään töissä ja jätin opiskeluni sikseen. Oli taas niin ihanaa päästä töihin pitkän tauon jälkeen. Tytöt taas riitelivät paljon, toisinaan olivat toistensa parhaat ystävät.

 

Joskus riita leluista johti kunnon käsirysyyn. Kerran Rubylta lähti kunnon tukko hiuksia, kun he riitelivät kumpi saa miesnuken.

 

Heitä sai usein rangaista, mutta rangaistukset olivat lähinnä roskien viemistä ja huoneen siivousta. Tytöt pitivät myös paljon koulusta. Rubylla oli paljon ystäviä ja oli hyvin suosittu, toisin kuin Rhea keskittyi enemmän koulun käyntiin.

 

Ruby (oik.)  käytti paljon rahaa uusiin vaatteisiin ja kävi paljon juhlimassa, ja joutui rahan puuttessa pyytää Rhealta (vas.) rahaa lainaksi. Rhea aina antoi kun pystyi, koska Ruby usein korvasi sen antamalla uusia vaatteita ja meikkejä. He pitivät samoista pojista ja pitivät samoista asioista, erona se että Rhea usein opiskeli kun Ruby juhli. Rhea oli äidintyttö siinä missä Ruby isänsä. Minä ja Rhea kävimme usein lenkillä ja piknikeillä yhdessä, kun taas Ruby ja Robbie keikoilla ja levyjulkkareissa.

 

Ruby oli myös hyvin itsepäinen. Jos itse en antanut hänen mennä kaverille tai juhliin, hän meni Robbien juttusille. Häneltä hän sai luvan melkein aina. Robbie antoi rahaa tytöille ja antoi luvan kaikkeen. Tästä kehittyi riitaa ja mykkäkouluja usein minun ja Robbien välillä. Hän oli paljon pois ja kun hän oli kotona hän usein nukkui tai harjoitteli keikkojaan varten.. Olin vain huolissani tulevaisuudestamme. Ties mitä voi tapahtua.